Kolahtaa: ”tehdä syvä vaikutus, koskettaa, mennä perille.”

Mikä on Kolahduksia.com? Kolahduksia.com on vuonna 2017 perustettu kirjablogi, jonka tavoitteena on tarjota kirjavinkkejä, kirja-arvosteluja sekä ennen kaikkea eri kirjojen tarjoamia kolahduksia.

Miksi Kolahduksia – blogi on olemassa? Olen aina nauttinut kirjoittamisesta ja idea omasta blogista on ollut mielessäni useamman kerran. Muutaman kerran olen eri blogeissa ollut mukana vierailevana kirjoittajana mutta en ole bloggaamista koskaan tarpeeksi vakavasti ottanut aiemmin.

Lopulta tarvitsin kaksi sytyttäjää, jotka lopullisesti saivat minut starttaamaan tämän alunperin 52 viikon projektiksi suunnitellun kokonaisuuden.

Nämä asiat olivat:

1) Käymäni Tiimimestarit – valmennus

2) Kirja joka aiheutti kovimman kolahduksen juuri sinä hetkenä kun sen luin; Aki Hintsa – Voittamisen Anatomia.

Pitkän pohdinnan, monien ystävieni käymieni keskustelujen ja oman sisäisen mietinnän pohjalta päätin perustaa Kolahduksia – kirjablogin. Blogin nimeksi valikoitui Kolahduksia koska sanana se kuvaa sitä tunnetta kun  löytyy asia joka osuu ja uppoaa kerralla. Tiedättehän sen tunteen kun mielessä ajattelee että ”Juuri näinhän asia on”. Toisaalta se on parhaimmillaan alkusysäys joka synnyttää intohimon asiaan sekä loputtoman tiedon janon.

Suurin osa blogeista tulee olemaan kirjoihin liittyviä. Ei kuitenkaan referaatteja vaan nimenomaan kolahduksia ja reflektointia. Asioita ja ideoita mitä itselleni on kirjoista käteen jäänyt. Toisaalta myös kirja-arvosteluja, joten jos huomaat että makusi on samanlainen kuin minulla voit katsoa vinkkiä kirjoista mitä lukea tai toisaalta niistä mihin ei pitkällä tikullakaan kannata koskea.

Älä kuitenkaan jää pelkästään lukijan rooliin vaan kommentoi rohkeasti!

Joonas Koivumaa

Kirjoittaja

Intohimona tiimivalmennus, kehittäminen, kehittyminen ja yrittäjyys.

Tiimivalmentaja / Founder

Creative Growth

KTM